Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bethaniëplein 10 bis 3701 EM Zeist te koop

Redactie Utrechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Zoek de ideale woning in Utrecht.

Meer informatie over Bethaniëplein 10 bis 3701 EM Zeist 

De woning aan de Bethaniëplein 10 bis staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 369.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 101 m² en staat op een perceel van . Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Bethaniëplein 10 bis kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Utrecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Bethaniëplein 10 bis

Postcode en woonplaats

3701 EM Zeist

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 369.000 k.k.

Interesse in Bethaniëplein 10 bis 3701 EM Zeist

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Molenbeek Makelaars Zeist. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Bethaniëplein 10 bis.

Ben je op zoek naar een makelaar in Utrecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Utrecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Utrecht te koop
  2. Bethaniëplein 10 bis 3701 EM Zeist