Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fazantenkamp 381 3607 XC Maarssen te koop

Redactie Utrechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Zoek de ideale woning in Utrecht.

Meer informatie over Fazantenkamp 381 3607 XC Maarssen 

De woning aan de Fazantenkamp 381 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 495.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 135 m² en staat op een perceel van 250 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Uitgebouwde hoekwoning vlakbij water en groen in de Fazantenkamp.

De advertentie van de woning aan de Fazantenkamp 381 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Utrecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Fazantenkamp 381

Postcode en woonplaats

3607 XC Maarssen

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

250 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 495.000 k.k.

Interesse in Fazantenkamp 381 3607 XC Maarssen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor MOIB makelaars & taxateurs. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Fazantenkamp 381.

Ben je op zoek naar een makelaar in Utrecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Utrecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Utrecht te koop
  2. Fazantenkamp 381 3607 XC Maarssen

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Utrecht