Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maasstraat 9 3433 BK Nieuwegein te koop

Redactie Utrechtnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Zoek de ideale woning in Utrecht.

Meer informatie over Maasstraat 9 3433 BK Nieuwegein 

De woning aan de Maasstraat 9 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 375.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 90 m² en staat op een perceel van 149 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Maasstraat 9 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Utrecht en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Maasstraat 9

Postcode en woonplaats

3433 BK Nieuwegein

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 375.000 k.k.

Interesse in Maasstraat 9 3433 BK Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Moen Garantiemakelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Maasstraat 9.

Ben je op zoek naar een makelaar in Utrecht, bekijk dan zeker even deze makelaars in Utrecht.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Utrecht te koop
  2. Maasstraat 9 3433 BK Nieuwegein